23.9.2017

Vaihdossa: liikuntamahdollisuudet Shenzhenin yliopistossa

Edellinen osa: 21.9.2017 – VPN hankittu

Aloin käymään parin kaverin kanssa nyt täällä Shenzhenissä salilla. Yliopiston kuntosali on aivan jäätävän kokoinen, eikä paikka ole kiinalaisten paljoudesta huolimatta lainkaan piukassa edes ruuhka-aikana. Kerta maksaa n. 80 senttiä ja sali on n. 500 metrin päässä asuntolalta. Tässä saa myös "alkulämmöt" kävellessä salille, kun tuo 30 asteen ulkolämpötila takaa suhteellisen märän selän :D

Pois kävellessä voi valita joko kadun tai mäkimaaston läpi kulkevan sademetsäreitin. Mieluummin kävelee metsän läpi kuin tylsää kadunvartta pitkin.Alla oleva ensimmäinen kuva on laitepuolelta, ja toinen joku "pieni" liikuntasali. Vapaiden painojen puoli löytyy myös (ja yläkerrasta silmänkantamattomiin ulottuva juoksumattofarmi), mutta siitä ei ole kuvaa. Tuolta löytyy myös massiivinen lento- ja koripalloareena, pingissali sekä useita uima-altaita, katsotaan josko niistä saisi kuvaa jossain vaiheessa.
Liikuntamahdollisuudet ovat siis näennäisesti hyvät, mutta aukioloajat sijoittuvat tympeästi ilta-aikaan, koska päivisin näissä on menossa oppitunnit.

Seuraava osa: 1.10.2017 – Opiskelijaviisumi, vihdoinkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti