9.10.2017

Vaihdossa: ensimmäinen tuote Taobaosta saapui

Edellinen osa: 9.10.2017 – Kouluruokailu

Yliopiston pakettivarasto.

Olen nyt alkanut harrastaa kunnolla kiinalaisuutta käyttämällä ruoantilauspalvelu Meituania sekä nyt vielä Taobaoa, joka on paikallinen Tori.fi, mutta huomattavasti hienostuneempi automaattimaksuineen ja kaikkineen. Ensimmäinen ostokseni saapui tänään yliopiston pakettivarastoon, josta haimme sen korealaisen kaverini Angelan kanssa (hän näytti, missä paikka on ja mitä pitää tehdä). Prosessi on melko suoraviivainen:

1. Rekisteröidy Taobaoon (huom. tarvitset kiinalaisen pankkikortin tätä varten)
2. Osta tavara Taobaosta.
3. Saat muutaman päivän päästä tekstiviestin, josta löydät tavaran hyllynumeron pakettivarastosta. Viestissä on myös aika, jota ennen tavara tulisi noutaa:


4. Mene varastolle, hae tavara hyllyltä, mene kassalle ja näytä opiskelijakorttiasi. Kassahenkilö skannaa korttisi ja homma on sillä selvä.

Mikä se tavarani sitten oli? Muistatteko postauksen 200 kilometrin lenkistä vuonna 2016? Tuohon matkamopoon ostin aivan uuden lokasuojan, koska täällä Kiinassa ne ovat niin halpoja, onhan Jincheng kiinalainen merkki. Nyt Taobaosta on tulossa lisää tavaraa kyseiselle rakkineelle... voi olla, että täytyy ostaa paikka toiselle matkalaukulle paluulennolle.

Jincheng JC50-Q8 Knightin etulokasuoja, 5 euroa postikuluineen.

Seuraava osa: 14.10.2017 – Hitler Kiinassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti