17.11.2017

Vaihdossa: sinkkujen päivän postikaaos (pakettini hävisi)

Edellinen osa: 13.11.2017 – Ymmärryskurssin koe meni oikein hyvin

Sinkkujen päivä on nyt ohi ja postikaaos alkaakin olla jo täydessä mitassaan. Normaalitilanteessa kun postipaketti saapuu yliopistolle, menee se toimistoon, jossa on muutamia hyllyjä. Kun paketti saapuu toimistoon, siitä tulee tekstiviesti kännykkään. Tällä viikolla tekstiviesti olikin muuttanut muotoaan sen verran, että enää paikka ei ollutkaan sama, ja lisäksi hyllypaikkaan oli tullut yksi numero lisää.

Kävin kyselemässä vanhasta paikasta, että missä tuo uusi on, ja kun menin uuteen paikkaan, yllätyin melkoisesti: siellä on nyt lähes silmänkantamattomiin noita hyllyjä tuollaisella valtavalla torilla. Shenzhenin yliopisto on siis selvästi varautunut tähän maaniseen ostospäivään esimerkillisellä tavalla.

Hyllymetriä riittää.

Kävin tällä viikolla noutamassa muutaman paketin (kameranjalustan ja täytekynän), mutta eilen kun menin hakemaan Bluetooth-kuulokkeitani, ei pakettia ollutkaan siinä hyllyssä, missä sen piti olla! Joku kiinalainen kaveri tuli siihen auttamaan etsinnöissä ja vei minut toimistoon, josta virkailija tuli myös etsiskelemään pakettia. Sitä ei lopultakaan löytynyt, mutta annoin yhteystietoni, jos se tulee vastaan vielä. Toivon, että siinä olisi käynyt niin, että joku on vahingossa ottanut väärän paketin ja laittanut sen takaisin johonkin väärään hyllyyn mieluummin kuin että joku olisi kähveltänyt sen.

Aika näyttää. Onneksi kuulokkeet eivät olleet kovin kalliit, n. 10 €. Nyt on tulossa myös muitakin romppeita, jotka eivät toivottavasti häviä. Seuraavaksi teen niin, että syöksyn salamana paikalle hakemaan paketin, kun saan sen tekstarin.

Lähtiessäni huomasin tuon minua auttaneen kiinalaisen kaverin jonottamassa tiskille. Kävelin luokse, taputin olkapäälle ja kiittelin vuolaasti hänen avustaan, se oli mukavasti tehty.

Päivitys: kuulokkeet löytyivät heti seuraavana päivänä.

Seuraava osa: 18.11.2017 – Aamuinen pyöräretki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti