20.12.2014

Lukujärjestys

Ajattelin että tämä saattaisi kiinnostaa jotakuta. Google-kalenteri on aivan ässä lukujärjestyksen laatimisessa, ja vielä kun se synkkautuu mutkitta kännykkään niin mikäs siinä ollessa.

Yliopisto on siitä hyvä paikka, että siellä saa kehittää itseään niillä alueilla mitkä tuntuvat sopivan itselle. Saa siis käydä mitä tahansa kursseja, ja olet täysin itse vastuussa lukujärjestyksesi luomisesta. Tämä kuitenkin tarkoittaa sitä, että suurella todennäköisyydellä lukujärjestykseen tulee luentojen päällekkäisyyksiä. Tälle ei voi mitään ja siihen täytyy vain tottua.

Omalla kohdallani päällekkäisyyksiä tuli melkoisen paljon, ja tässä näettekin oman lukujärjestykseni ykkösperiodilta:


Just for the record: tuolla MTDK0056:lla en käynyt yhdelläkään luennolla :D En kyllä varmaan käy tenttimässä sitä, paitsi jos uhkaa tulla opintopistevajausta.

Kakkosperiodin lukujärjestys olikin sitten vähän kevyempi.


Jälleen motivaationi MTDK0056:tta kohtaan lähestyi miinus ääretöntä, niin kuin matikan raja-arvolaskuissa kuulee välillä sanottavan, joten tiistaina minulla oli itsenäistä opiskeluaikaa klo 10:stä 16:een :D Siinä sai tehtyä tehtäviä melko tehokkaasti!

4 kommenttia:

 1. Yksi lukija ilmoittautuu. Hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
 2. Suunnitelmia tälle vuodelle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenteri on vielä vähän (= todella) sekava kun muutama juttu on vielä auki, mutta kyllä se tästä :) Mitä opiskelet itse?

   Poista