8.12.2014

Kotiiviinin valmistus: osa 3

Osa 1: http://amiksestayliopistoon.blogspot.fi/2014/11/kotiviinin-valmistus-osa-1.html
Osa 2: http://amiksestayliopistoon.blogspot.fi/2014/12/kotiviinin-valmistus-osa-2.html

Kaksi vuorokautta on vierähtänyt käymisen pysäyttäjän lisäämisestä, mikä on saanut hiivakannan kuolemaan. Nyt voikin sitten laitella seuraavat aineet ja tässä vaiheessa voi (mutta ei ole pakko!) lapota juoman astiaan ja poistaa taas pohjalle sakkaantuneet mäskit.

Mutta asiaan. Eli laita puolet piihappopussista kanisteriin ja sekoittele.


Sen jälkeen lisää puolet kitosaanipussista ja sekoittele jälleen.


Noin. Tämä olikin tältä erää taas tässä. Nyt pitäisi antaa juoman asettua ja kirkastua viikon verran, jonka jälkeen lappoamme valmiin viinin ja pullotamme sen. Eli pönikkä taas rauhoittumaan ja vesilukko päälle.

EDIT: Osa 4: http://amiksestayliopistoon.blogspot.fi/2014/12/kotiviinin-valmistus-osa-4.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti