30.6.2015

Vihoviimeiset arvosanat: 4 ja 3

Kesätenttien arvosanat plärähtivät jo viikkoja sitten, mutta nyt vasta kävin katsomassa ne. Matikan peruskurssi A:n uusinnasta tuli nelonen (aw yiss!) ja biomolekyylit I:stä kolmonen. Olen tyytyväinen, tällaisia odottelinkin :)
Nyt kaikki numerot on lyöty lukkoon, joten laskeskelin ensimmäisen vuoden keskiarvoni: 3,71. Tyydyttävä arvosana siihen nähden, kuinka paljon töitä tein kaikkien numeroiden eteen!

Siis aivan penteleesti!

Ainekohtaiset keskiarvot:
Kemia 3,67
Matematiikka 4,67
Fysiikka 3,5
Biokemia 2,67

Niin kuin olette saattaneet huomata, vaihdoin blogin teeman hieman kesäisemmäksi. Vielä tuo otsikkokuva pitäisi vaihtaa, mutta eiköhän se tapahdu lähiaikoina. Pahoittelen sivulla olevan äänestyksen luettavuuden huonontumista, mutta en keksinyt mistä sen fontin värit voi vaihtaa. Ilmeisesti se pysyy tuollaisena, kunnes sulkeutuu.

3 kommenttia:

 1. Hei! Kiitos mielenkiintoisesta blogista. Löysin tämän tänään ja luin ahmaisten kaiken läpi.

  Olen aina ollut hurjan kiinnostunut ihmisten urapoluista ja siitä ajatuksesta, että missään vaiheessa ei ole liian myöhäistä vaihtaa alaa tai hankkia lisäkoulutusta. Tämä amiksesta yliopistoon -polku kyllä kutitettelee siis uteliaisuusnystyröitäni erittäin paljon, ja varmastikin tulen säännölliseksi blogin lukijaksi. Minulla on omassa perheessä muutamia epäkonventionaalisia urapolkuja (maanviljelijästä lakimieheksi esim).

  Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kovasti ja mukava kuulla että uteliaisuusnystyräsi saivat stimulaatiota blogistani! Maanviljelijästä lakimieheksi - ohhoh, siinä on kyllä melkoinen harppaus! Varsinkin, kun oikeustieteelliseen ei ole mitenkään helppo päästä.

   Poista
  2. No siinä casessa oli kyllä aikuislukio välissä :) Eli ei ihan suora hyppäys.

   Poista