21.5.2015

Ohi on!

Nyt se on loppu. Sisimpäni täyttää kolottava tyhjyys. Mitä tehdä elämällä lääkiksen pääsykokeen jälkeen?

No, onneksi tässä on tulossa parit uusintatentit kesäkuun alussa, eli sellainen ikään kuin siirtymä, siis pehmeä lasku, opiskelusta vapaa-aikaan :D

Pääsykoe meni mielestäni paremmin kuin viime vuonna. Tiesin paljon enemmän asioita, mutta muutamaan tehtävään jäi kyllä vastaamatta. Oletan vahvasti, että en pääse sisälle vielä tänä vuonna. Mutta aina kannattaa yrittää, eipä sitä sisälle pääse muuten :)

Fiilikset ovat pelkästään positiivisia. Ei haittaa yhtään, jos en pääse, koska kemialla odottelee toisen vuoden mielenkiintoiset opinnot.

Kokeen jälkeen istuskelimme kemian laitoksen takana kavereiden kanssa, ja korkkasimme joulusta asti sopivaa tilaisuutta odotelleen Jim Beam -bourbon-pullon 8-)


Pääsykokeen vastausanalyysia en uskalla katsoa, enkä palaa siihen ennen kuin tulokset ovat tulleet (3.7. viimeistään). Yksi opiskelutoveri masentui täysin, kun hän kävi katsomassa vastaukset :D

Tein kokeissa amatöörivirheitä: vastasin yhden tehtävän väärään paikkaan, ja sen vuoksi menetinkin 15 minuuttia kopioidessani tekstiä oikeaan paikkaan ja kumittaessani väärässä paikassa olleen. Lisäksi kokeen loppupuolella irtirepimästäni kaavaliitteestä lensi yksi paperi kahden penkkirivin päähän... Siellä olisi ollut tarvittavia tietoja niihin muutamaan tehtävään, jotka jätin loppuun. Ei hemmetti :D No, elämä on.

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi vasta nyt. Meillä olisi asiaa, mutta täällä en haluaisi kirjoittaa. Saako sinuun yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Juu, saa yhteyttä. Nakkaa sähköpostilla osoitteeseen amiksestayliopistoon@gmail.com

      Poista