16.5.2015

Hengähdystauko ennen lääkiksen pääsykoetta

Havahduin eilen siihen, että en ole viiteen päivään käynyt ulkona, jos lähi-Siwassa piipahtamista ei lasketa. Voi veljet!

Korjasin asian ja kävin sitten eilen irtautumassa lukukammioni arjesta käväisemällä naapurin luona pelailemassa 8-bittisen Nintendon pelejä. Näytin naapurille, miten muuan Blaster Master - upea '88-vuoden tekele - vedetään läpi. Puolitoista tuntia vierähti sen parissa, ja sitten siirryimmekin Terminator II:n ja Tecmo World Wrestlingin (kuvassa) pariin. Hauskoja pelejä, tosin T II on käsittämättömän huonolaatuinen tekele. Naapuri veti painissa viimeiseen vastukseen, vaikka oli pelannut peliä viimeksi 1,5 vuotta sitten!

Ilta vierähti sitten pelien, jutustelun ja viskienmaistelun parissa. Ei tullut huono omatunto, vaikka viimeisiä päiviä viedään ennen lääkiksen pääsykoetta; perustelin pelaamisen itselleni mm. sillä, että sormieni liikkeet hioutuvat tällä tavalla äärimmilleen, jotta kynän liike kokeessa olisi mahdollisimman optimaalista ja nopeaa :D

No mutta, on se aina hyvä pitää hengähdystaukoa asiasta kuin asiasta.

Mutta ei hitsi, aloin nyt miettimään mitä kaikkea teen kun pääsykoe on ohi... Menen laittamaan autoa kuntoon ja katsastan sen, tapaan ihmisiä, otan rennosti, ostan jäätelön kioskilta ja ja...
No, keskiviikkona sitten kun pääsykoe on päättynyt klo 14!

2 kommenttia:

 1. Olisi kiva lukea jotain pääsykoeanalyysiä kokeen jälkeen. Millä fiiliksellä ennen koetta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiilikset on luokkaa "no, ainakin luin mahdollisimman paljon" ja sen lisäksi sellainen, että ei harmita vaikka jäisikin kemialle. Rauhallisuudella kohti koetta ja katsotaan mitä edestä löytyy ylihuomenna! En kyllä kauheasti stressaa 8-)

   Mutta ool rait, pääsykoeanalyysin tilaus vastaanotettu, katsotaan minkälaisen sepustuksen saan aikaan :D

   Poista