5.5.2015

Dad body -treeniohjelma

Lisää pinnallisia blogipäivityksiä seuraa! Heh, tällä viikolla netti on täyttynyt artikkeleista, joissa miesten uudeksi trendikkääksi vartalomalliksi on tituleerattu ns. dad body/ dad bod/ iskäpack eli keho, jossa lihasten päällä on pieni rasvakerros. Itämaisten taistelulajielokuvien kuningas, isoveljeksi ja myöhemmin isoimmaksi veljeksi kutsuttu idolini Sammo Hung on myös yksi niistä, jotka ovat vuosi toisensa jälkeen pystyneet säilyttämään tämän vartalotyypin! Pullea, mutta ketterä!

Sammo laittelee pahiksia turpiin niin että soi!

Ja katsokaapa tätä kaveria: hän on selvästi oivaltanut, että ylipaino on ylivoimaa! Huomatkaa miten hyökkääjä yksinkertaisesti lentää maahan kun iso kaveri vain tönäisee tätä!Mutta nyt itse aiheeseen: ei voi muuta sanoa kuin että kylläpä siinä kesti! Olen treenannut ja pitänyt yllä kyseistä vartalomallia jo vuosikymmeniä, ja nyt se vasta nostetaan framille! :D Tämä on sitä aitoa kehonrakennusta! Nollarasvaprosentti ja laihuus on out, dad bod on in!

Päätinkin kirjoittaa treeniohjelman, jolla pääsee hyvin alkuun.


Ruokavalio

Arkisin perusruokaa pari lautasellista päivässä (voi myös käydä syömässä aterioiden välissä jäähtyvästä kattilasta/ pannusta muutamia kauhallisia), voileipiä, muromysliä jogurtilla (ei kevytversioita!), kaupan lihapiirakoita sekä yleisesti kaikkea hyvää. Tarjouksessa olevat hampurilaiset ja Saarioisten roiskeläpät ovat hyvää materiaalia iskäpackin saavuttamiseksi.

Viikonloppuisin voi palkita itsensä arjen itsekurista ostamalla pizzan tai kebabin ja juomalla päälle Cokiksen tai kaljaa. Ja sipsit dippikastikkeineen (suosittelen erinomaisia Ranch-sipsejä Ranch-dipillä) ovat myös luonnollinen osa viikonloppua. Niin ja perusruoat seuraavat tietenkin myös viikonlopulle, niitä ei sovi unohtaa; viikonloppuherkut tulevat siis arkiruoan päälle.

Esimerkki hyvästä treeniruoasta:

Scanburgerin SpecialPlusAteria 6,95 €.
Kyllä, olen ihminen joka joskus kuvaa ruokaansa :<


Liikunta

Ei mitään kauheaa huhkimista, mutta peruskuntoa kannattaa ylläpitää, jotta läskillä on minkä päälle kasautua! Jos kuitenkin tunnet tehneesi päivän mittaan hälyttävän määrän liikuntasuorituksia, suosittelen rauhoittumista sohvalla avaamalla oluen ja television samanaikaisesti. Voileivätkään eivät ole kiellettyjä.

Salilla voi käydä ja rappuset voi kiivetä ylös hissin ottamisen sijaan, mutta mitään ultramegasuorituksia ei parane tehdä, ettei vaivalla hankittu rasvakerros pääse hupenemaan liiaksi.


Rentoutuminen

Niin kuin jokaisen treenin ja dieetin parissa, on rentoutuminen äärimmäisen tärkeä osa ohjelmaa. Rentoutumista voi harrastaa halvalla suoraan kotisohvalla tekemättä mitään (syömistä ja television katselua ei lasketa). Kalliimpia vaihtoehtoja ovat esim. kylpylässä käynti, ravintolassa syöminen tai autolla ajelu, päämääränä esim. piknik-reissu.

Näillä ohjeilla onnistut varmasti, ja dad bod voi olla sinun jo parin viikon määrätietoisella harjoittelulla! Dad bod -ohjelma on myös yksi halvimmista treeneistä; jopa opiskelijat pystyvät loistaviin treenisuorituksiin! Ei mitään kalliita ja vieläpä pahanmakuisia proteiinirahkahedelmäsmoothieita eikä ahdistusta aiheuttavia salikortteja paikkoihin, joissa laitteet ovat täynnä vihaisia treenaajia! Pelkkää rentoa oleskelua ja hyvien ja energiarikkaiden ruokien ja juomien syömistä. Tätä ohjelmaa ei voi tyriä!

Ohjelma vielä pähkinänkuoressa: syö mitä haluat, älä huhki kauheasti ja muista välttää kaikenlaisia rasvattomia ja sokerittomia tuotteita. Virvoitusjuomat olkoon kunnon sokerihumalan lähteitä eikä mitään aspartaamivirityksiä!

2 kommenttia:

 1. Haha, tämä oli mainio, sai hyvät perjantai-illan hekotukset aikaan :D Onneksi meillä töissä ei ole huolta siitä, että ko. dieetti menisi piloille, vaikka jotkut niitä vihersmoothie-tuorepuuro-hässäköitään sinne roudaavatkin (ja sinä sun ananaspurkkejasi). Paljon henkilökuntaa = runsaasti nimppareita/matkoja/synttäreitä/[insert mikä tahansa kissanristiäinen here] = herkkujen loputon runsaudensarvi. Ja kyllä, aspartaami on saatanasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, niinpä :D Mut hei, ananaspurkit on melkeen pelkkää sokerilientä!
   Oon integroitunut työpaikkaan jo mukavasti, kun toin Allsorts-laivallakäymiskarkit silloin yksi päivä! Dad body -treeniohjelma ei siis vaarannu tässäkään työpaikassa, mikä on hienoa.

   Poista