22.5.2015

76 / 76 opintopistettä kotiutettu!

Viimeisetkin pojot tulivat opintorekisteriin tänään. Fysiikan peruskurssi 4:sta tuli vitosodotuksista huolimatta nelonen! Olen lievästi pettynyt (en oikeasti), sain kuitenkin demohyvitystä 0,45 numeroa ja ajattelin, että tentissä kaikki vastaukseni olivat oikein. No, eipä siinä ihmeempiä, 4 op kotiin joka tapauksessa!

Opintopistelaari on tämän kautta nyt sitten tyhjennetty tältä vuodelta. 76 opintopistettä on onnistuneesti kotiutettu kaikista suunnitelluista, nyt on hyvä fiilis 8-)

9 opintopistettä noista on hyväksiluettuja, joten suoritin tänä lukuvuonna 67 opintopistettä. 60 opintopistettä on tavoite, joten plussalla ollaan!

Syksyllä alkaa sitten uusi lukuvuosi uusine kujeineen, heti kärkeen mm. pelätty virkamiesruotsin kurssi. Noh, ehkä se menee hyvin, onhan ruotsi germaanisena kielenä rakenteeltaan melko helppoa englannin osaajalle, kaikista epäsäännöllisyyksistään huolimatta!

Myöskin ensimmäistä kertaa sitten syyskuun alun astun jälleen opetuslaboratorioon. Vitivalkoinen labratakkini tulee siis mitä ilmeisemmin korkattua jollain kemikaalilla syksyllä, mutta sitähän varten takit ovat!

Tuossa kaikille infoksi, mitä tämän laborantin ensimmäiseen lukuvuoteen kuului. Muistutukseksi, että yliopistossa opiskelu on todella vapaata, joten kursseja voi valita varsin mielivaltaisesti eri laitosten tarjonnasta (kemialla kuitenkin pitää opintoihin sisältyä matematiikkaa ja/ tai fysiikkaa tietty määrä).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti