19.4.2015

Ensimmäinen speksinäytelmä koettu - loistava!Hulluja tiedemiehiä, kemiaa, norsuja, pingviinejä, "äiti-mamma", sääsinko...

Olin perjantaina matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijajärjestön, Hybridin, ensimmäisessä speksissä. Teatteriesitys kantaa nimeä HybridiSpeksi 2015: H.A.L.I.
Speksi on vanhimpia skandinaavisia opiskelijaperinteitä. Nyt on Turun yliopiston luonnontieteilijöiden aika näyttää taitonsa.
H.A.L.I. on ensimmäinen Turun yliopiston matemaattis-luonnontieteilijöiden speksi, käsikirjoitettu interaktiivinen musikaali, johon yleisö voi ottaa osaa huutamalla "Omstart!". Huudon perään voi myös lisätä tarkentavia määreitä. Tällöin esiintyjät improvisoivat menossa olevan repliikin, kohtauksen tai musiikkinumeron uudestaan huudon mukaisesti. Esimerkiksi "OMSTART tuplanopeudella!" tai "OMSTART ruotsiksi!"
Mahtavat opiskelijamme ovat omalla tyylillään luoneet toimintavetoisen opiskelijaromantiikalla höystetyn esityksen. Luvassa on naurua! Itkua! Henkisiä oivalluksia!
Esitys oli aivan loistava! Roolienvetäjiltä vaaditaan nopeaälyisyyttä, kun joku yleisöstä huutaa OMSTART! ja siihen päälle mieleisiään toteutustapoja. Tässä speksissä yleisö intoutui antamaan ohjeistuksiksi ainakin repliikin uudelleenvetämisen
- kiinan, saksan ja ruotsin kielellä,
- romanttisemmin,
- Aatami etsii Eevaa -tyylillä,
- tuplanopeudella,
- niin, että bändin basisti kertoo vitsin ja ba-dum-tssh:t siihen päälle
- yms. yms.

Esitys oli hervottomampi kuin olin kuvitellutkaan, ja tupa oli täynnä väkeä. Esityspaikkana oli Barker-teatteri Turun liikuntakeskus Alfan vieressä, vanhan Barkerin tehtaan talossa.Tulevat näytökset:
Sunnuntai 19.4. klo 19.00
Tiistai 21.4. klo 19.00
Keskiviikko 22.4. klo 19.00
Torstai 23.4. klo 19.00
Perjantai 24.4. klo 19.00

MENKÄÄ KATSOMAAN! :)

P.S. Tänään sunnuntaina liput illan esitykseen on pari tuntia vain 6 € normaalin 10 €:n (opiskelijat) / 12 €:n (normaalihinta) sijaan! (Facebookista kopsattu)

"Hip hei! Huomenna vaalipäivän kunniaksi klo 13-15 Happy Double Hour, jolloin lippuja sunnuntai-illan näytökseen saa ostaa speksimme kotisivuilta hintaan 6 €/kpl! Nyt kaikki huutelemaan omstartteja!! Jiiihaaaaa!!!!"

Speksin kotisivu:
http://hybridispeksi.herokuapp.com/

Facebook-sivu:
https://www.facebook.com/events/781260885291633

Speksin traileri:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti