8.4.2015

Enää kaksi tenttiä ja se on siinä! (melkein)

Orgaanisen kemian tentti oli eilen. Valmistautumiseni oli todella huono, mutta ihan hyvin se meni (puolivärisevällä äänensävyllä ilmaistuna). Tenttiä varten oli opeteltavaa asiaa enemmän kuin tarpeeksi... Markovnikovin sääntö, Zaitsevin sääntö, kaikenlaisten tiedemiesten nimillä varustettuja reaktioiden nimiä... Huhhuh! Toivottavasti selviän! Onneksi kyseisellä kurssilla tentti tekee vain osan arvosanasta:

"Arvosana lasketaan oppituntien, pienryhmätehtävien ja tentin yhteispisteiden perusteella. Tentin painoarvo on 44 % ja oppituntien ja demojen kummankin 28 %."


Biomolekyylit II:sta oli tullut numero tänään - nelonen pärähti. Olen tyytyväinen tulokseen, sillä valmistauduin tenttiin oikein urakalla.

Nyt on enää fysikaalisen kemian (5.4.) ja fysiikan peruskurssi 4:n (8.5.) tentit edessä. Ja 20.5. on LÄÄKIKSEN PÄÄSYKOE. Siihen valmistautuminen tuottaa tämän kevään paineista leijonanosan! Viime kerralla jäi 20 pisteestä, katsotaan nyt paljonko jää paitsi.

Lääkiksen pääsykokeen jälkeenkin on tosin tenttejä... Tarkoituksena on kesäkuussa mennä korottamaan biomolekyylit I:n ja matematiikan peruskurssi A:n arvosanoja, jotka molemmat ovat häpeällisiä ykkösiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti