18.1.2018

Vaihdossa: arvosanat tulivat

Edellinen osa: 18.1.2018 – Takaisin Suomessa

Arvosanat tulivat nyt Shenzhenin yliopistosta: kaikki olivat A eli suomalaisittain vitosia. Koko lukukausi meni siis yllättävänkin hyvin, vaikka alussa ajattelin, että en pääse kuuntelukurssista edes läpi. Panostin opiskeluihin kuitenkin melkoisesti, ja vaikka monet kehoittivat matkustelemaan ja jättämään opiskelut pienemmälle huomiolle, ei suomalainen työteliäs luonteeni olisi antanut periksi moiselle.

1. Luetun ymmärtäminen
2. Suullinen kurssi
3. Kuuntelukurssi

Monet muutkin saivat asteikot yläpään arvosanoja. Luokkamme oli todella ahkera ja henki luokassa oli todella hyvä, mikä aina edistää oppimista. Carlos, jonka kanssa naljailimme ja kilpailimme aina veljellisesti, sai BAB-arvosanat ja hän puolustuksekseen heittikin, että AAA kuulostaa joltain typerältä paristolta, kun taas BAB(e)-suoraan hän tähtäsikin 8-) Voi Carlos, on se sellainen.

Palautin Opetushallitukselle pienen matkaraportin, jonka he haluavat antamaansa 1000 euroa vastaan. Yliopiston vaihtotoimistoon palautin vaihtoaikatodistukseni ja informoin heitä tästä blogista, joka kelpaa heille vaihtoaikakertomuksena. Seuraavaksi pitäisi saada lyötyä opinnot Nettiopsuuni, ja kuulemani mukaan siitä voi kehkeytyä pientä vääntöä.

Seuraava osa: 12.3.2018 – Hyväksilukuanomus toimitettu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti