13.2.2015

Voi pojat mikä päiväNo niin. Varoituksen sananen alkoholista: ottakaa sitä maltilla!

Olin keskiviikkona mukana Kostajaiset-nimisessä tapahtumassa, jossa tuutoreille "kostetaan" meille pilteille (1. vuoden opiskelijat) pidetty sellainen Kastajaiset-tapahtuma, jossa piti tehdä kaikenlaista enemmän tai vähemmän nöyryyttävää. Näihin Kostajaisiin oli hyvä syy osallistua, sillä siinä me piltit vain naureskelemme tuutoreiden suorituksille, ja tämä oli nyt ensimmäinen kerta kun sain käyttää haalareita! Haalarit muuten maksoivat 7 €, ei paha! Laitan kuvaa niistä jossain välissä.

Otin tapahtumaan omaa kotiviiniäni ja tarjosin sitä hyvällä menekillä myös muille. Jopa satunnainen pullojenkerääjänainen kertoi, että hyvää on! Ilta menikin siinä tasaisen kovassa hiprakassa, ja lopulta löysin itseni Club Marilynistä. Kahden aikaan lähdin kotiin ja kaaduin suoraan sänkyyn.

Torstai olikin yhtä helvettiä. Kello 8-10 oli orgaanisen kemian pakolliset demot, 10-12 fysiikan luento ja klo 14-16 oli matematiikan demot. Arvatkaa, pääsinkö niistä yhteenkään?

Aamulla oli nimittäin ennennäkemättömät maailmanlopun tunnelmat. Heräsin naapurien pintaremontin ääniin klo 9:42 eli orgaanisen demot olivat menneet sivu suun, ja päätä jomotti aivan valtavasti. Kädet tärisivät kuin milläkin rappioalkoholistilla, ja mahassa velloi niin pahasti että ikinä ei ole ollut niin epämukavaa tunnetta. Klo 13 alkoi oksennuskierre. En ollut syönyt edellisenä iltana mitään, joten voitte kuvitella, minkälaista pelkkää sappinestettä sieltä tuli. Monta kertaa tuli niin, että kun olin tyhjentänyt mahan sisältöni täysin, niin siltikin kehon mielestä myrkkyä oli kehossa vielä ja jatkoi yrjöämisrefleksiä niin, että mahalihaksiin sattui ja pää tuntui räjähtävän verenpaineesta. Aivan järkyttävää. Ikinä ennen ei ole ollut tällaista olotilaa, vaikka olen illalla ollut pahemmassakin kunnossa.

En olisi mitenkään saanut itsestäni irti mennä matikan demoihin tämän vuoksi, joten laittelin opettajalle sähköpostilla kuvat demovihostani ja orgaanisen kemian demoissa pääsen tämän päivän ryhmään vierailemaan. Tilanne siis korjattu, mutta kyllä vaati energiaa saada itsestäni irti edes kirjoittaa ne sähköpostit! Iltakuudelta sain aikaiseksi hakea itselleni grillilautasen Halistuvasta. Niin hyvää krapularuokaa!


Kyllä se alkoholi on sitten sellaista että. Vanha viisaus kuuluu, että kännien energia ja ilo lainataan seuraavalta päivältä. Tämä on kyllä niin totta.

Tässä oli kyllä kunnon opiskelijajuhlameininkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti