28.8.2016

Opiskelijoilta riistetty kolme parkkipaikkaaYliopistolla on ollut semmoinen juttu, että jos tulet kampukselle kahdeksan jälkeen autolla, niin parkkipaikka on niin kiven alla, että joudut kiertelemään paikkoja sen toivossa, että joku lähtisi pois. Tai sitten luovutat ja käytät Assarin ullakon edessä olevaa maksullista parkkipaikkaa. Ja itket.

Nyt kesän aikana opiskelijoiden parkkipaikkatilannetta on heikennetty entisestään, sillä kolme aiemmin opiskelijoille avoinna ollutta parkkipaikkaa on saanut yllä näkyvän lisäkilven. Parkkipaikkatilanne käy nyt todella ankeaksi meidän kannalta, mutta yliopiston väki saa luultavasti enemmän paikkoja kuin on tarvis.

Nyt avoinna on enää Vatselankadun pään iso hiekkaparkkipaikka sekä Horttokujan pään pikkuparkkis. Ainakaan vielä en nähnyt näihin tulleen tuota lisäkilpeä, mutta onhan se mahdollista, että sellainen vielä tulee ainakin tuohon Horttokujan parkkipaikan tuntumaan.

Alla olevassa kartassa on nykyiset parkkipaikat. Punaisella merkityt = saaneet lisäkilven, keltaiset = ei muutosta (vain henkilökunnalle), vihreät = pysyneet opiskelijoille avoinna.


Ohessa vielä kuvat numeroiduista parkkipaikoista.

1, Assistentinkadun alkupään parkkipaikka

2, Assistentinkadun riviparkkipaikka

3, Vatselankadun pään iso parkkipaikka

4, Arcanuminkujan parkkipaikka

5, Horttokujan pään parkkipaikka

Ahtaaksi käy.

EDIT: 15.9. Horttokujan parkkis oli vielä avoinna opiskelijoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti