18.1.2015

Ensimmäinen "oikea" harrastus - tango!

Kyllä nämä yliopistokaupungit ovat tietyllä tavalla ihan kivoja verrattuna edellisiin kuntiin, joissa asustelin (Urjala ja Akaa). Yksi hyvistä puolista on harrastusmahdollisuuksien laajuus.

Olenkin vähän aikaan miettinyt, että tangoa pitäisi kokeilla. En ole eläessäni ottanut yhtäkään tanssiaskelta ja rytmitajuni on huono, mutta minulla on nyt projektina epämukavuusalueille astuminen, ja tanssiminen on yksi niistä suurimmista. Tango on kyllä kaikkein paras, koska se on hidastempoinen ja aistikas tanssilaji, jossa alkeet lähtevät pelkästä kävelystä. Päätinkin ilmoittautua argentiinalaisen tangon alkeisiin, ja viime tiistaina olikin ensimmäinen oppitunti.

Ihan hauskaa se oli. Isäni varoitteli että meidän suvun jaloilla ei tanssita, mutta sain kyllä muutaman kehun opettajalta - vanha mies, josta huokuu sellainen sanoinkuvaamaton oppineisuus; hän varmasti tanssahtelee kävellessään matkalla kotiin.

Opiskelijoille kurssi on vieläpä niinkin halpa, että sen saa puoleen hintaan (14 viikon kurssi normaalisti 90 €, opiskelijoille 45 €). Ongelmaksi muodostui alussa kengät, sillä minulla ei ole minkäänlaisia tanssikenkiä. Kurssin kotisivuilla lukee, että parhaat ovat haljasnahkapohjaiset kengät, mutta kun katselin niiden hintoja, niin ei tee kyllä mieli sijoittaa sataa euroa kenkiin...

Varsin hauska uusi harrastus. Jännitti kyllä mennä yksin sinne, ja tosiaan kun en ole ikinä tanssinut enkä ollut missään tällaisessa ohjatussa liikunnassa niin mietin että mitäköhän tästä oikein tulee... Hyvin kuitenkin meni, ja ajattelin jatkaa ainakin tuon 14 viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti