7.6.2017

LuK-tutkinto suoritettu

Se on sitten virallisesti siinä! Kolme vuotta takana, ja nyt on tutkintotodistus viimein taskussa. Alempi korkeakoulututkinto on siis suoritettu, ja tästä matka jatkuu sitten ylempään korkeakoulututkintoon syksyllä Kiinan Shenzhenissä alkavalla lukukaudella.



Kuvassa taustalla on tasan kymmenen vuotta sitten suorittamani laborantin tutkinnon paperit. Täytyy näin LuK-tutkinnon lopuksi todeta, että tämä polku oli melko luonnollinen: ammattikoulussa opiskeltiin hyvät käytännöt ja perusteita kemialle, ja nyt yliopistossa on päässyt syventämään kemian teoriatietoutta (välillä tosin tuntien, että mennään jo vähän liiankin syvälle...) ja saamaan vastauksia niihin kysymyksiin, mitä työelämän aikaan nousi kemiasta.

Niille Turun yliopiston matlun opiskelijoille, jotka hakevat todistusta nyt: vaikka matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan kanslia on avoinna arkisin klo 9-15, voi todistuksen hakea myös muulloin, kunhan sopii asiasta kanslian henkilökunnan kanssa. Hain todistuksen tänään klo 17, ja kiitin henkilökuntaa viemällä pari suklaalevyä ja mansikoita heille :D

2 kommenttia: