5.12.2018

Joulunaluspostaus

Viides vuosi on nyt miltei puolessavälissä. Vielä muutamat tentit, niin olen taas lähempänä valmistumista. Viimeiset suoritukset ovat seuraavat:

Syntheses in Materials Chemistry - 5 op - arvosana 5
Analytical Separation Techniques - 5 op - arvosana 3

Ensimmäisen kurssin suoritustapa oli melko miellyttävä: joka viikko opettaja antoi viikkotehtäviä, joihin vastaamista varten piti etsiä tietoa erilaisista kirjallisuuslähteistä. Viimeisenä tehtävänä oli kirjoittaa nelisen sivua tieteellisen artikkelin tapaista tekstiä. Itse kirjoitin hydrotermisistä synteesimenetelmistä ja käytin oikein kunnon tieteellisen artikkelin pohjaa, jonka sain graduohjaajaltani.


Analyyttisten erotusmenetelmien kurssilla oli kahdet ryhmätyölabrat, jotka menivät melko huonosti. Tentti ei mennyt mielestäni kovinkaan hyvin, mutta kolmonen siitä tuli. Menen uusimaan sen maanantaina, josko siitä tulisi parempi numero.

Näiden jälkeen täytyy suorittaa vielä kaksi syventävää kurssia, että pakolliset kurssit ovat suoritettu maisteria varten. Yksi niistä on syvälle kvanttimekaniikan saloihin menevä kurssi, johon täytyy lukea paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti