5.9.2016

Lukuvuosi polkaistu käyntiin

Tänään se sitten alkoi, kolmas vuosi. Eilen illalla oli vielä puolikuolematon olo pitkästä lomasta, mutta tänään totuus iski silmille kun piti vääntäytyä ahjolle yhdeksäksi. Aamu alkoi labraohjeistuksella, joka pidettiin meille neljälle epäorgaanisen kemian valinneelle opiskelijalle. Neljälle... Ryhmä on niin pieni, että harjoitustyöohjaaja ohjeisti meitä valitsemaan töitä samalle päivälle, koska ohjaaja tulee paikalle vasta kun on vähintään kaksi opiskelijaa tekemässä labratöitä.

19 minuutin ohjeistussession jälkeen olikin sitten päivä pulkassa. Kävin tulostelemassa vähän äidinkielenkurssin lukemistoa ja sitten käytiin käynnistämässä kaverin auto apukaapeleilla. Temppu toimi, mutta melko hauska sattuma oli, kun auto lukitsi hänet ulos ja jouduttiin hakemaan vara-avain hänen kotoaan :D Actionintäyteinen maanantai ja lukuvuoden aloitus!

Tänään oli myös yo:n avajaiskarnevaali, mutta en mennyt sinne; ne hommat on jo niin nähty. Fysiikan laitos leikkii nestetypellä, Academic Nintendo Clubin NES-nurkkauksessa on väkeä kuin pipoa, Kilroy Travels on mainostamassa (opiskelijabudjettiin suhteutettuna) kalliita reissaamisjuttujaan ja kaiken maailman killat ja yhdistykset jakavat karkkia ja myyvät haalarimerkkejä... Ajattelin pitää välivuoden näistä karkeloista tänä vuonna.

Huomenna alkaa sitten klo 8:15 fysikaalisen kemian B-kurssi. Jos A-kurssi oli helvettiä, niin tämä on helvettiä integraalilaskennalla varustettuna!

Kiinan jatkokurssi I alkaa sitten ensi maanantaina, ja olen siitä innoissani! Enemmän innoissani kuin mistään muusta kurssista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti