10.12.2015

Helvetti on jäätynyt!

Kyllä! En olisi ikinä, siis en IKINÄ uskonut pääseväni orgaanisen kemian aineopintojen kurssista läpi! Siis en ikimaailmassa! Mutta niin vain kävi, ja sain kuin sainkin jopa kakkosen siitä! Olo on kuin voittajalla, tätä muistellaan ja pitkään. Nuo 7 opintopistettä ovat nyt minun, eikä kukaan voi niitä enää ottaa minulta pois!

Aiempina vuosina kurssi ei ole ollut läheskään yhtä paha kuin tänä vuonna (vain tänä vuonna, kun opetuksesta vastaa keväällä eläköityvä professori), mutta sitkeydellä ja kaverini loistavilla PowerPoint-muistiinpanoilla siitä selvittiin!

Tänään oli myös kiinan alkeiskurssin lopputentti. Viime viikon sanakokeesta tuli 23/24, mikä oli ihan positiivista. Ruotsin sanakokeesta tuli täydet 30/30, mikä kuulemma auttaa tentin läpäisemisessä, jos se on kiikun kaakun hylätyn ja hyväksytyn rajamailla.

Kiinan tentti oli hauska ja helppo! Odotan nelosta, yllätyn jos tulee pienempi. Kirjoitin tenttiin niinkin hauskasti väärin kuin "olen opiskelijan Turun yliopisto" ("Wǒ shì xuéshēng de Tú'ěrkù dàxué") :D Mentiin kahden kaverin kanssa Proffan kellari -nimiseen kuppilaan tentin jälkeen tenttiviskeille.Huomenna on yritysvierailu Wallac Oy:ssä. Kävin tuolla tasan kymmenen vuotta sitten vierailulla laboranttikoulussa ollessani. Muistelen, että kokouspullat olivat tuolla loistavia ja odotan kalvosulkeisiin saman tasoista tarjoilua kuin viime vuosikymmenelläkin! :D

Nyt on muuten juhlan paikka - kasassa on 91 opintopistettä eli olen puolessavälissä kandintutkintoani! Jos kaikki syksyn kurssit menevät läpi, on vuodenvaihteessa 116 opintopistettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti