16.12.2014

Opintopisteitä satelee

Tenttiviikko. Tuo pelätty, harmaita hiuksia, alkoholismia, epätoivoa ja masennuslääkkeiden myynnin räjähdysmäistä kasvua aiheuttava ajanjakso.

Tänään oli matematiikan peruskurssi B:n sekä ruotsin tentit, jotka menivät mielestäni ihan hyvin. Ainakin läpi pitäisi päästä heittämällä. Yliopiston tenteistä pitää useimmissa tapauksissa saada vähintään puolet maksimipisteistä, mutta hieman vähemmällä selviää jos on tehnyt ansiokkaasti demotehtäviä.

Aineenvaihdunnan tentistä tuli hylätty, koska osasin liian vähän asioita. Sitruunahappokierron muistin, mutta se ei riittänyt. Kemian perusteista tuli onneksi kolmonen, mikä on varsin kelpo numero. Tietojenkäsittelytieteiden perusteista tuli vitonen, mikä on luultavasti ainoa vitonen piiitkään aikaan. Olen harrastanut ohjelmointia pienestä pojasta lähtien, minkä vuoksi kyseinen kurssi oli miltei läpihuutojuttu.

Tällä hetkellä opintopisteitä on kasassa 30, mikä on puolet ensimmäisen vuoden määrästä -> nyt ollaan puolessavälissä vuotta joten hyvin menee! Ja vielä kun ruotsista ja matikasta tulee kuusi pojoa, niin ollaan paremmalla puolella. Ja jos se aineenvaihdunnan uusintatenttikin tuottaisi tuloksia...

EDIT: MATIKAN B-KURSSISTA VITONEN! EN VOI USKOA TÄTÄ! :D

6 kommenttia:

 1. Kiva seurata jonkun toisen amiksesta yliopistomaailmaan pöllähtäneen opiskelijan ajatuksia! Itsekin kävin ammattikoulun ja nyt opiskelen juurikin Turun yliopistossa ensimmäistä vuotta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno kuulla ja kiva kun kommentoit, ajattelin että lukeekohan kukaan tätä blogia! :D Miten sulla menee opiskelut?

   Poista
  2. Hei Elena. Yritämme kaverin kanssa saada perustettua yhdistystä meille amiksesta yliopistoon ponnistaneille, ja olisit kovin tervetullut! Tarvitsemme kolme jäsentä yhdistyksen perustamiseen, joten jos kiinnostaa niin olisit yksi perustajista. Laittele sähköpostia osoitteeseen amiksestayliopistoon@gmail.com jos innostuit.

   Poista
 2. Muuten oikein hyvin, mutta ruotsi tuottaa harmaita hiuksia. Valmentavasta kurssista 1. vuoden opiskelijoille tuli hylätty ja harmittaa kyllä, kun pitäisi koko kieli opiskella alusta asti. Entäs sulla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa ruotsista tullut numero, kiitti tiedosta!

   Huh! HYV lukee Nettiopsussa. Ikävä kuulla että sulle tuli hylätty :/ Mutta uudestaan vaan koittamaan, eikö? Oli se kyllä kova kurssi, varsinkin kun viimeksi opiskellut/ käyttänyt sitä vuonna 2006 :/

   Fysiikan kakkoskurssin tentti oli tänään ja täytyy kyllä sanoa että aika epätoivoinen tunnelma vallitsi koko tentin ajan :D Mut pääpiirteittäin menee hyvin, nyt on 36 op:tä kasassa :)

   Poista
  2. Niin ja ollaan varmaan yhtä kauhusta kankeena virkamiesruotsin kurssia kohtaan! :D

   Poista