26.8.2017

Viimeinen työpäivä

Uudenkaupungin Yara.

Eilen ja ylipäätään koko tällä viikolla on ollut hyvin haikeat fiilikset. Syksyn tuntua on tällä viikolla ollut ilmassa riittämiin, ja naulan arkkuun löi nyt neljän kuukauden mittaisen kesätyörupeaman päättyminen. Olin siis Uudenkaupungin Yaralla toukokuun alusta eiliseen saakka kesäharjoittelija-nimikkeellä työskentelemässä laboranttina. Työpaikan fiilis oli todella lämmin ja koin, että esimieheni otti rekrytoidessaan huomioon mielenkiintoni kohteet ja kokemuksen äärimmäisen hyvin. Uskollisimmat lukijat tietävät, että pidän Excelistä, joten ei varmaankaan tule yllätyksenä, että koodattuani liki 3000 riviä makroja tuolla olen enemmän kuin tyytyväinen tähän mahdollisuuteen :D

Samassa työpaikassa oli meidän kemian laitokselta kakkosvuosilainen hieno hemmo, jonka kanssa synkkasi. Oikeastaan kaikkien kanssa synkkasi, eikä koskaan tullut sellaista oloa, että olisimme jotenkin olleet ulkopuolisia, vaan meidät otettiin lämpimästi vastaan heti ensimmäisenä päivänä ja kohdeltiin kuin ketä tahansa täysivaltaista työyhteisön jäsentä.

Työukko.

Vaikka pätkä oli 4 kuukautta, tuntui aika menevän nyt jälkeepäin katsottuna todella nopeasti. Mahtava kokemus ja todella hieno työyhteisö. Läksiäislahjaksi sain Muumi-mukin, lakritsia sekä avaimenperän.

Esimieheni oli kuulemma valinnut tämän mukin, koska olen juuri lähdössä tuhansien kilometrien päähän :)

Alla vielä viimeiselle päivälle leipomani kakku.

Persikkakakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti