27.1.2015

Törmäsin entiseen opettajaan

Olin tänään yliopiston ICT-talolla ja katsoin että yksi yliopiston lehtoreistamme oli siellä jonkin ständin luona. Kyseessä oli pakko olla jotain kemiaan liittyvää, joten menin katsomaan - sehän oli Juhannuskukkulan laboranttilinjan ständi! Katsoin että esittelijäkin näytti tutulta, ja vähän kun kelasin niin hänhän paljastuikin ammattikoulun opettajakseni! Vaihdeltiin muutamat sanaset ja heitettiin ilmaan ajatus että tulisin ammattikoululle juttelemaan yliopisto-opiskelusta amispohjalta. Pitääpä katsoa keväämmällä josko olisi sellainen hetki että pääsisi käymään vanhalla koululla. Ovat kuulemma - ja kuvien mukaan - uusineet labran siellä täysin!

Mukavaa törmätä vanhoihin tuttuihin. Turkukin on melko pieni paikka. Ensimmäisellä viikolla törmäsin sattumalta kahteen laboranttituttuuni, joita en ollut nähnyt seitsemään vuoteen :D

Ai niin, se syy miksi oli ICT-talolla oli koska menin sinne vähäksi aikaa hoitamaan nettihommia ennen kuin siirryin Pharma Cityssä sijaitsevaan opiskelijaruokalaan syömään herkullista opiskelijalounasta - ranskalaisia ja kebablihahampurilaista! Niin hyvää, aijai!

2 kommenttia:

  1. Tää on Sami tosi loistava blogi!! Tervetuloa sit meille Juhannuskukkulalle jossain vaiheessa kertomaan opinnoista ja polusta yliopistoon. Tsemppiä opintoihin!!!! terkuin sun ex ope Minna Jantunen (taisin olla silloin vielä Kujanpää)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Minna! Kiitti paljon! :) Meillä oli tossa luokkakokous lauantaina ja meiltä on varmaan pari muutakin tulossa kattelemaan niitä teidän uusia, sokaisevan vitivalkoisia labratiloja! Kunhan saadaan päivä päätettyä niin siellä nähdään sitten!

      Poista